• 28 september 2017
  • leestijd 3 min.

Greengiving verhuist naar een energieneutraal pand!

Greengiving huist al ruim vier jaar in hetzelfde Barneveldse pand. De laatste tijd werd echter het magazijn te klein, de kantoorruimte te krap en ontstond de behoefte aan een grote showroom voor al onze duurzame producten. Tja, dat past allemaal niet op die 120 vierkante meter. Daarom ontstond het plan om te gaan verhuizen

Onze buren van Boone IT zagen ook wel wat in een verhuizing, en zodoende werden er plannen gemaakt voor een nieuw te bouwen pand op een prachtige zichtlocatie aan de Plantagelaan, hemelsbreed op slechts een paar honderd meter afstand met het huidige pand. 

Het grote voordeel is de ruimte: de oppervlakte wordt meer dan verviervoudigd naar 600 vierkante meter. Genoeg ruimte om dat grotere magazijn, die kantoorruimte en showroom te realiseren dus!

 

Sinds het moment dat er werd begonnen met de werkzaamheden eind april, is er keihard doorgewerkt om het pand zo snel mogelijk op te leveren. Dit is eind juli gebeurd, hoewel het nog wel afgebouwd moest worden. Maar nu, eind september is dan toch echt het einde in zicht. Binnen vijf maanden is er een geweldig energieneutraal pand neergezet op een van de beste zichtlocaties in Barneveld. Die snelheid is voor Greengiving wel nodig, aangezien september tot en met december piekmaanden zijn.

 

We hadden het net over een energieneutraal pand. Greengiving zou Greengiving namelijk niet zijn als het duurzaamheid geen belangrijk thema was. Ons nieuwe pand is door de opwekking van duurzame energie namelijk energieneutraal; er is zelfs geen gasaansluiting nodig! Maar het is natuurlijk ook gewoon een eigentijds nieuwbouwpand met een mooie uitstraling, onder andere door het vele glas op de voorgevel.

Op 30 september laden we de verhuiswagen in richting ons gloednieuwe stekkie. Als we dan vervolgens een beetje gesetteld zijn, nemen we jullie mee op een virtuele tour door ons kantoor door middel van een blog met foto’s. Wij kunnen niet wachten tot het zover is!

 

Benieuwd naar de ins en outs? Bekijk de pagina over ons energieneutrale pand.