• 19 november 2020
  • leestijd 3 min.

Greengiving wint voor de 4e keer een FD Gazellen Award!

Vandaag zijn de FD Gazellen Awards uitgereikt. Voor de 4e keer op rij zijn we een FD Gazelle. Een wat? Nou, zo hard als een gazelle kan rennen, zo hard zijn we de afgelopen jaren gegroeid. En ook dit jaar horen we bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn zelfs geëindigd op plek 7 in de categorie middelgrote bedrijven in regio Oost. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

De uitreiking vond online plaats. We hebben dus niet zoals vorige jaren een delegatie op pad gestuurd, maar online de feestelijke uitreiking gevolgd. Dat mocht de pret niet drukken, want het was een mooi moment. De award bevestigt dat we op de goede weg zitten en het motiveert ons om steeds te blijven groeien en ontwikkelen. Ook komend jaar zetten we ons voor de volle 100% in om de markt voor relatiegeschenken groener te maken.

 

Het Financieele Dagblad organiseert dit jaar voor de zeventiende keer de FD Gazellen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om voor een award in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019). Daarnaast wordt gekeken naar de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid. Bedrijven worden ingedeeld in een bepaalde regio en omzetklasse. Per categorie worden drie extra prijzen (de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award) aan de top drie uitgedeeld. 

 

We bedanken iedereen die er mede voor heeft gezorgd dat we de Award hebben gewonnen!