• 17 april 2023
  • leestijd 4 min.

Originele giveaways voor eindexamenleerlingen

Half mei beginnen de centrale eindexamens weer. Een periode waarin veel op leerlingen afkomt en de druk hoog is. Ze kunnen dus wel een hart onder de riem gebruiken. Deel bijvoorbeeld een lekkere Tony's Chocolonely reep uit of stuur ze een groeipapierkaartje. Een leuk gebaar waarmee je leerlingen succes kunt wensen!

De meest spannende twee weken van het voortgezet onderwijs komen eraan: het eindexamen! De examens beginnen dit jaar op donderdag 11 mei en duren tot en met dinsdag 30 mei. In deze periode zijn leerlingen aan het zwoegen op de examenstof en proberen ze de hoogst mogelijke cijfers te halen, met als doel het middelbare schooldiploma in de wacht te slepen.

 

Wil je ze een steuntje in de rug geven? Wij hebben wel wat tips!

 

Een heerlijke Tony reep

Leerlingen zijn natuurlijk altijd wel te porren voor een reep chocolade. Je kunt kiezen voor de kleine Tony reep (50 gram) of de grote versie (180 gram), in heel veel verschillende lekkere smaken. Voor de wikkel om de reep kun je je eigen ontwerp aanleveren. Dus wat je de leerlingen ook wilt meegeven, met een Tony reep kan het!

 

Appel met logo

Liever op de gezonde toer? Laat appels bedrukken met een tekst als 'heel veel succes' of: 'zet hem op!' en je hebt een originele giveaway om uit te delen. Je kunt kiezen voor rode of groene appels, of een mix van beide kleuren. Een gezond tussendoortje dat zorgt voor een extra vitamineboost! Voorkeur voor ander fruit? Je kunt ook bananen of peren laten bedrukken, of kiezen voor mandarijnen of sinaasappels met gepersonaliseerde sticker.

 

Kaart met Tiny Tony

Wil je leerlingen voor de start van de examenperiode succes wensen? Stuur ze een kaart met Tiny Tony, of deel deze uit op school. Je kunt je eigen ontwerp voor de kaart aanleveren, dus dat is natuurlijk perfect voor een succes-boodschap. Zo'n mini-chocolaatje met de kaart natuurlijk extra aantrekkelijk, zeker voor leerlingen :)

 

Tiny Tony met sticker

Bestel een paar dozen met Tiny Tony's en je hebt het perfecte item om tijdens de examens uit te delen! Leerlingen waarderen zo'n tussendoortje altijd. De Tiny Tony's zijn verkrijgbaar in 4 varianten: puur, melk, karamel-zeezout of een mix van smaken. Op elke Tiny Tony zit een sticker die je kunt laten bedrukken met je eigen ontwerp.

 

Sprout potlood

Het Sprout potlood is geen gewoon potlood, maar eentje die na gebruik in de grond geplant kan worden. Vervolgens groeit er bijvoorbeeld basilicum, zonnenbloemen of cherry tomaten. Op het potlood kun je je tekst laten bedrukken. Superleuk als groene giveaway!