Dopper Glass Insulated

Gratis
Gratis

incl. BTW
  • Gratis digitale drukproef
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Vrijblijvende offerte binnen 8 uur
  • Duurzaam en groen
Artikelnummer: 532387
Drukafmeting Standaard: 30 x 35 mm
Levertijd: Levertijd 7 werkdagen incl. logo opdruk
Materiaal: Glas, Tritan
Inhoud: 450 ml
Minimaal aantal: 60 stuks
Afmeting: ø 7.3 x 26
Gewicht: 543 gr.

Goed nieuws! Dopper heeft een nieuwe fles uitgebracht en die is behoorlijk revolutionair: de Dopper Glass is namelijk gemaakt van kristalhelder glas. Zo bespaart u nóg meer plastic! De Dopper Glass is gemaakt van borosilicaatglas, wat extra sterk is en dus lang meekan. Deze dubbelwandige fles heeft een inhoud van 450 ml en houdt uw drinken tot één uur warm of twee uur koud. De Dopper Glass Insulated is fullcolour te bedrukken met uw tekst of logo, waardoor u nu niet lang meer hoeft na te denken over uw volgende relatiegeschenk. Het antwoord is glashelder!

 

Iedere fles die wordt verkocht, helpt Dopper impact te maken. Met de opbrengsten van de fles ontwikkelen ze educatieve programma’s, investeren ze in onderzoek en zorgen ze met wereldwijde campagnes voor meer kennis en bewustwording omtrent plastic vervuiling. Ze zorgen er bovendien voor dat meer mensen toegang krijgen tot schoon drinkwater. Hiervoor investeren ze al jaren in schoon drinkwaterprojecten van stichting Simavi en sinds 2019 werken ze ook samen met Smart Paani in Nepal. Op deze manier wordt hergebruik ook daar een optie. Iedereen die een Dopper gebruikt, helpt om de boodschap van Dopper te verspreiden: stop plastic vervuiling en drink kraanwater. Hier werkt Greengiving graag aan mee!

 

Let op: de Dopper Glass is verkrijgbaar vanaf 60 stuks, in eenheden van 6 stuks. 

De Dopper Glass is ook verkrijgbaar als enkelwandige glazen fles met een inhoud van 400ml.

 

Wilt u persoonsnamen bedrukken op De Dopper? Vraag het onze verkoopspecialist Adrian de Bruijn: adrian@greengiving.nl of 0342 - 745 771.

Dit product is als volgt geprijsd (o.b.v. de momenteel geselecteerde bedrukking):

 

Vanaf 60 stuks
Vanaf 120 stuks
Vanaf 240 stuks
Vanaf 480 stuks

Er is geen voorraadinformatie beschikbaar voor het product Dopper Glass Insulated.

1

1. Standaard 30 x 35 mm