1

Eigentijds pand

In 2018 verhuisden we van de Antonie Fokkerstraat naar het nieuw gebouwde pand aan de Plantagelaan. Op 15 juni was er een feestelijke open dag waarop kennissen en relaties een kijkje konden nemen. Wie over de Plantagelaan langs ons rijdt of fietst, ziet een eigentijds pand met een bijzondere, duurzame uitstraling. Zowel de boven- als de benedenverdieping zijn omgeven door glas. Als we aan het werk zijn, kunnen we dus heerlijk naar buiten kijken en genieten van het zonnetje. 

2

157 zonnepanelen & gasloos

Op het dak van ons pand liggen maar liefst 157 zonnepanelen. Daarmee wekken we op dit moment meer stroom op dan we verbruiken. Dat betekent dus dat we in ieder geval energieneutraal zijn. Op het dak is nog ruimte voor extra zonnepanelen, mocht dat in de toekomst nodig zijn. Ook bijzonder is dat we een van de eersten in Barneveld waren zonder aardgasaansluiting!

3

Veel groen

Groen zit niet alleen in onze naam, maar is ook terug te vinden in onze inrichting. Er staan veel planten (échte), die ons voorzien van de nodige zuurstof en luchtvochtigheid. Dat draagt natuurlijk bij aan een gezonde werkomgeving en een gezellige sfeer. 

4

Laadpaal

Greengiving draagt graag bij aan een schonere leefomgeving. Elektrisch rijden is een van de manieren om dat te doen. Daarom bieden we collega's, klanten en relaties graag de mogelijkheid om bij ons te laden. De stroom komt uiteraard van onze zonnepanelen. Dat is nog eens duurzaam!