JuCo tassen bedrukken

JuCo tassen zijn de nieuwe eco tassen bij uitstek! De tassen zijn gemaakt van het sterke jute (75%) gecombineerd met het zachte katoen (25%). Deze combinatie van natuurproducten zorgt voor een duurzame, sterke en handige tas. De JuCo tassen zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Wij zijn u graag van dienst!

Filteren

JuCo Schoudertas

42 x 37 x 20 cm | luxe uitstraling

Vanaf 8 april

Vanaf

3,28

JuCo schoudertas klein

42 x 37 x 20 cm | snelle levering

Vanaf 8 april

Vanaf

3,08

JuCo luxe cadeautas

22 x 20 x 13 cm | v.a. 50 stuks

Vanaf 8 april

Vanaf

2,06

Juco tas 'Daily'

31 x 35 x 10 cm | v.a. 50 stuks

Vanaf 8 april

Vanaf

2,92

Nieuw

JuCo etui 'Beauty'

Jute | Katoen

Vanaf 8 april

Vanaf

1,38

JuCo etui 'Care'

Juco toilettas

Vanaf 8 april

Vanaf

1,73

Luxe JuCo tas

meerdere kleuren | lange hengsels

Vanaf 10 april

Vanaf

2,64

Wat is JuCo?

Het natuurproduct jute is na katoen de meest gebruikte natuurlijke vezel. Jute staat bekend om zijn stevigheid en katoen om de goede bedrukkingsmogelijkheden (zie jute tassen bedrukken en katoenen tassen bedrukken). Een combinatie van die twee zorgt dus voor het ideale materiaal om eco tassen te maken en te bedrukken. Het katoen dat gebruikt wordt in de JuCo tassen wordt gemaakt van kleine plantaardige vezels die vervolgens in lange draden worden gesponnen. Deze plantaardige vezels zijn niet behandeld met chemische componenten en zijn dus 100% duurzaam!

 

JuCo draagtassen met logo

Door de stevige én dichte structuur zijn de JuCo tassen ideaal voor een beurs of marketingactie. Bedrukt met uw eigen logo of tekst stelen deze tassen gegarandeerd de show! De tassen zijn te bedrukking tot wel vier verschillende kleuren en zelfs full-colour. Vrijwel onbeperkte mogelijkheden dus op dit nieuwe product. Bovendien is de keuze JuCo tassen zeer uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor een ruime shopper, een fijne schoudertas, een luxe cadeautas en zelfs een etui. Voor een uitgebreide collectie moet u dus bij Greengiving zijn!

 

Levering van JuCo tassen

Wilt u een JuCo tas bestellen? Dat kunt u heel eenvoudig via de website doen, maar u kunt ook kiezen om eerst een offerte op te vragen. Als de bestelling binnen is, maken wij eerst een gratis digitale drukproef voor u. Pas als u akkoord heeft gegeven, starten we met het drukproces. Dat geeft gegarandeerd tevreden klanten! De levertijd van JuCo tassen is standaard 10 werkdagen, maar heeft u ze sneller nodig, dan kunt u kiezen voor de spoedlevering van 5 werkdagen. 

 

Heeft u nog vragen over JuCo tassen bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.