4 opstekers voor personeel en relaties in coronatijd

Werken jij en je medewerkers en relaties ook zoveel mogelijk thuis? Dat is voor niemand makkelijk, waardoor een offline stimulans erg gewaardeerd zal worden. Een presentje in de brievenbus is dan een grote verrassing. Dit hoeft geen groot en duur pakket te zijn, want we hebben vier brievenbusgeschenken geselecteerd die een vrolijke, duurzame opsteker vormen in tijden van onzekerheid.

7 april 2020 - Leestijd 3 min.

 

Opsteker 1: Zaadzakje in envelop

De zon schijnt, en het is lente! Tijd om de tuin op te vrolijken met bloemen naar uw keuze. Deze zaadzakjes worden standaard verpakt in een envelop, en zijn dus uiterst geschikt voor een mailing. Een fullcolour opdruk van het zakje behoort zeker tot de mogelijkheden.

 

Opsteker 2: Retulp mailingfles

Deze waterfles heeft een speciaal plat formaat, waardoor hij makkelijk in de brievenbus én in elke tas past. De drinkfles is te bedrukken met je opbeurende tekst of logo, waardoor je bedrijf nog lang zichtbaar zal blijven. De kracht van offline!

 

Opsteker 3: Groeipapier kaart met envelop

Wil je je klanten en relaties laten weten dat je aan hen denkt? Dit kan op een originele en opvallende manier door deze kaart én envelop van groeipapier te versturen. Wanneer ze in grond worden gestopt, begint je boodschap te bloeien.

 

Opsteker 4: Tony’s Chocolonely met eigen wikkel

Misschien had je het al gehoord, maar we hebben ook een actie voor het Rode Kruis opgezet. Zo maakt je brievenbuscadeau extra impact. Bij iedere bestelling van Tony’s Chocolonely doneren we namelijk € 25,- aan het Rode Kruis, wat we bij een bestelling boven de € 500,- verdubbelen naar € 50,-. Zo proberen we met z’n allen mee te helpen in de strijd tegen corona en elkaar tegelijk een hart onder de riem te steken. De actie is geldig tot 28 april, dus doe vooral mee!

 

En, ben je al geïnspireerd geraakt door een van deze geschenken? Dit is niet nog niet alles, want we hebben een pagina vol brievenbuscadeautjes. Wil je graag dat we je compleet ontzorgen door de verzending voor onze rekening te nemen? Dat is geen probleem, neem hiervoor gerust contact op met de productspecialist.