• 12 maart 2018

5x leuke weggevers voor kinderen

Het gebeurt meer dan eens dat er op een beurs of evenement kinderen aanwezig zijn. Met deze leuke weggevers zijn ze wel een tijdje zoet, en dat terwijl je bedrijf wordt gepromoot. Een win-winsituatie dus!

Kleurpotloden

Kinderen houden doorgaans van kleuren. Een doosje met kleurpotloodjes of (was)krijtjes is dan ook een heel goed idee. Tijdens een beurs of evenement hebben ze dan iets om mee bezig te zijn, maar de kleurpotloden kunnen natuurlijk ook mee naar huis genomen worden om daar lekker te kleuren. In ons assortiment met duurzaam speelgoed vind je diverse soorten kleurpotloden en krijtjes.

 

Pyramid Puzzle

Dit mooi uitziende puzzeltje zit in een katoenen zakje. De kunst is om van verschillende houten elementen een piramidevorm te maken. Voor de iets oudere kinderen een erg leuke uitdaging! Het katoenen zakje kan hier worden bedrukt met een logo, waardoor je gelijk reclame maakt. Ideaal!

 

Jojo van hout

Een jojo is leuk, tijdloos speelgoed dat uitstekend geschikt is om te bedrukken met je logo. Je kunt kiezen voor een jojo van hout, of eentje gemaakt van bamboevezels. Beide natuurlijke materialen die de jojo een mooie uitstraling geven. Daar hebben kinderen lang plezier van!

 

Frisbee

Wanneer je je relaties een notitieboek cadeau geeft, kunnen hun kinderen toch niet achterblijven. Dit leuke notitieblok heeft een aansprekende omslag en blanco vellen papier, waar kinderen hun creativiteit eindeloos op kunnen uitleven. Handig is dat er gelijk een potloodje bij zit! Deze kan bovendien worden bedrukt, net als het notitieblokje zelf.

 

Houten mikadospel

Met meerdere kinderen is het handig als ze samen kunnen spelen, waarvoor dit houten mikadospel zeer geschikt is. Ter plekke is het een mooie zoethouder, maar ook thuis kunnen ze er nog urenlang plezier aan beleven. En wanneer de kinderen plezier hebben, hebben de ouders dat ook, toch? Houd de kinderen van je relaties en klanten dus te vriend!

 

Meer inspiratie opdoen? Bekijk al onze duurzame spellen en speelgoed. Voor zowel jong als oud, voor binnen en buiten, hebben we mooie producten waarop je je logo of tekst kunt laten bedrukken.