In verband met Hemelvaartsdag zijn wij 21 en 22 mei gesloten. U kunt wel uw bestelling plaatsen. Deze zal maandag 25 mei verwerkt worden.

7 populaire relatiegeschenken

U weet ook wel dat u de origineelste en meest duurzame relatiegeschenken bij Greengiving besteld. Nu heeft Greengiving een enorm uitgebreid assortiment, wat het kiezen wel eens lastig kan maken. Daarom vandaag een blog met 7 populaire relatiegeschenken bij Greengiving. Met deze populaire producten kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen relatiegeschenk of promotieartikel!

7 augustus 2017 - Leestijd 4 min.

7 populaire relatiegeschenken bij Greengiving

U weet ook wel dat u de origineelste en meest duurzame relatiegeschenken bij Greengiving besteld. Nu heeft Greengiving een enorm uitgebreid assortiment, wat het kiezen wel eens lastig kan maken. Daarom vandaag een blog met 7 populaire relatiegeschenken bij Greengiving. Met deze populaire producten kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen relatiegeschenk of promotieartikel!

1. De Dopper

Ons verreweg meest populaire product is de Dopper. De Dopper heeft een verhaal, en dat trekt niet alleen particulieren, maar ook bedrijven. De Dopper is uitermate geschikt om bedrukt te worden met uw logo of tekst. In combinatie met de verschillende kleuren waarin de Dopper verkrijgbaar is, zijn de duurzame flesjes helemaal aan te passen naar uw huisstijl. Met een Dopper als relatiegeschenk laat u als bedrijf zien dat u geeft om het milieu. Daarnaast is het gewoon een heel praktisch cadeau. Verder is de Dopper vaatwasser bestendig en klimaatneutraal geproduceerd. In combinatie met het strakke design is het geen wonder dat Doppers zo populair zijn!

2. Katoenen tassen

De laatste tijd zijn katoenen tassen heel hip. Hier kunt u als bedrijf mooi op inspelen door deze tassen aan te bieden op bijvoorbeeld een beurs of evenement. Mensen lopen graag met zo’n leuke katoenen tassen en wanneer de tas is bedrukt met uw eigen logo of tekst is het ideale promotie. Greengiving heeft een groot aantal katoenen tassen in het assortiment, in allerlei soorten en maten. Zo kunt u de perfecte tas vinden die past bij uw bedrijf!

3. Groeipapier

Groeipapier is een origineel en milieuvriendelijk product en dat merken we bij Greengiving! De groeipapier orders vliegen de deur uit. Groeipapier of zaadpapier kan op talloze manieren worden gebruikt, zoals voor een mailing, flyers op groeipapier of zelfs (visite)kaartjes! Met groeipapier wordt uw boodschap op een groene manier onder de aandacht gebracht van uw relaties en/of klanten. Wanneer die uw boodschap hebben gelezen kan het papier onder de grond worden gestopt en ontstaan er na een tijdje prachtige bloemen. Dat is nog eens een mooi overblijfsel van uw boodschap!

4. Milieuvriendelijke balpen

Pennen zijn altijd gewild als promotieartikel. Deze milieuvriendelijke balpen is zo populair doordat hij biologisch afbreekbaar is. De body is van karton en het plastic omhulsel is voor 53% uit maïs vervaardigd. Het omhulsel in verschillende kleuren verkrijgbaar en de kartonnen body is te bedrukken met een logo of tekst. Hierdoor is deze balpen ideaal voor promoties, met als voordeel dat de pen duurzaam en ecologisch verantwoord is!

5. Appels met logo

Het bedrukken van appels is nieuw in Nederland! Een gezond, groen en origineel promotieartikel of relatiegeschenk is een appel. Deze kunt u laten bedrukken met uw eigen tekst of logo (bedrukt met eetbare inkt!) of u kunt een mooie full-colour sticker toevoegen aan de appel met daarop uw logo. Het is zelfs mogelijk om appels te laten graveren! Normaal gesproken, mits gekoeld bewaard, is de appel na bedrukken nog 3 weken houdbaar. Afhankelijk van het seizoen wordt de beste kwaliteit appel bepaald. Zo gebruiken we vaak Elstar, Granny Smith en Jonagold. De appels zijn beschikbaar in de kleuren groen en rood. Een mix is hierbij ook mogelijk. Een opvallend, lekker én gezond geschenk!

6. Fair Trade katoenen tas

Katoenen tassen zijn mateloos populair, vandaar dat ze ook op nummer twee staan van de meest bestelde relatiegeschenken. Maar niet alleen gewone katoenen tassen zijn populair, de Fair Trade tassen net zo goed! Met een Fair Trade katoenen tas bent u verzekerd van een eerlijke en duurzame productie van uw tas. Aan de binnenzijde is het Fair Trade label te zien, zodat weggeven van deze tassen ervoor zorgt dat mensen zien dat u geeft om het milieu. Dat is goed voor het imago van uw bedrijf! En zo heeft iedereen baat bij een Fair Trade katoenen tas bedrukt met uw logo of tekst. Waar wacht u nog op?

7. Tony’s Chocolonely

Wanneer u kiest voor slaafvrije chocolade, kiest u voor Tony’s Chocolonely. Natuurlijk weten we bij Greengiving ook dat het onweerstaanbaar lekkere chocolade is, de reepjes vliegen niet voor niets de deur uit. De reepjes chocolade zijn ideaal voor een marketingactie of om uit te delen op een beurs. U kunt namelijk een banderol (een wikkel die om de originele wikkel wordt gevouwen) full-colour bedrukken met uw eigen logo en tekst. Voor de reepjes kunt u kiezen uit vijf overheerlijke smaken. Laat uw klanten en relaties genieten van slaafvrije chocolade en maak gelijk reclame voor uw bedrijf. Bij Greengiving houden we van win-winsituaties!