• 12 maart 2021
  • leestijd 3 min.

Bambook: het eindeloos herbruikbare notitieboek

Bambook heeft inmiddels een vaste plek veroverd in het assortiment van duurzame notitieboekjes. En dat is niet zonder reden. De Bambook is een bijzonder stijlvol notitieboek waar een prachtige missie aan verbonden is. Efficiënt werken, papierverspilling tegengaan en een boom planten: met een Bambook kan het allemaal tegelijkertijd!

Eindeloos herbruikbaar notitieboek

Een Bambook kun je eindeloos hergebruiken. Hoe? Door je notitites te digitaliseren met de bijbehorende app en ze vervolgens uit te wissen. De pagina's zijn namelijk uitwisbaar, zoals een whiteboard. Op deze manier kun je keer op keer notities maken zonder dat het boekje volraakt. In andere woorden: het is het laatste notitieboek dat je hoeft te kopen. Je bespaart een hoop papier en draagt daarmee bij aan de zorg voor het milieu. De producten van Bambook worden, zoveel mogelijk, in Nederland geproduceerd.

 

Inspiratie opdoen voor andere herbruikbare notitieboekjes? Bekijk onze categorie met uitwisbare notitieboekjes van Bambook, Correctbook en MOYU. Wil je meer weten over de verschillen tussen deze merken, lees dan onze blog 'Uitwisbare notitieboekjes van Correctbook, Bambook en MOYU: dit zijn de verschillen'.

 

1 Bambook = 1 boom

Bambook heeft als missie om papierverspilling tegen te gaan. Daarom is dit uitwisbare notitieboekje ontwikkeld en op de markt gebracht. Maar Bambook gaat nog een stapje verder. Voor elke verkochte Bambook wordt namelijk 1 boom geplant in Madagascar. Het doel is om in 2025 maar liefst 1 miljoen bomen geplant te hebben. Op de website van Bambook is realtime te zien hoever deze missie al is gerealiseerd.

 

Bambook als relatiegeschenk

De Bambook is prachtig om weg te geven als relatiegeschenk aan klanten, relaties of medewerkers. Niet alleen vanwege het stijlvolle design, maar natuurlijk vooral vanwege het duurzame verhaal. De Bambook is verkrijgbaar in 2 versies, namelijk met een hardcover en met een softcover. De hardcover variant heeft een massieve bamboe plaat, de softcover is gemaakt van bamboe karton. Beide varianten zijn verkrijgbaar in de formaten A4, A5 en A6. Je kunt ook kiezen voor de Bambook agenda. Ideaal natuurlijk, want dan hoef je niet meer ieder jaar een nieuwe agenda te kopen!

 

Bambook met logo of naam

De hardcover versie kan worden gegraveerd, de softcover versie kan full colour worden bedrukt met je eigen ontwerp. Beide zijn uitstekende manieren om je merk duurzaam te promoten! De Bambook heeft 20 vellen (40 kantjes). Het leuke is dat je binnenkant van zelf kunt samenstellen. Je hebt de keuze uit 7 verschillende soorten pagina's (bijv. blanco, gelinieerd of to do).

 

Meer weten over dit prachtige merk? Lees hier het verhaal van Bambook.