• 21 februari 2024
  • leestijd 3 min.

6 cadeautips voor de Dag van de Zorg

Mensen in de zorg zijn onmisbaar! Daarom is het belangrijk om waardering uit te spreken voor het werk wat zij doen. Zet zorgmedewerkers in het zonnetje tijdens De Dag van de Zorg, op 12 mei 2024. Bedank verpleegkundigen, artsen, thuiszorgers, vrijwilligers en anderen voor de energie die zij steken in het zorgen voor anderen. Wij helpen je graag met het perfecte bedankje voor de Dag van de Zorg!

Er zijn héél veel manieren om iemand te bedanken. Maar als je echt impact wilt maken met je cadeau, geef dan iets wat goed is voor het milieu! Zo zorg jij op jouw manier weer voor een betere aarde. Én geef je een eerlijke en kwalitatieve attentie.

 

Fairtrade chocolade van Tony's Chocolonely

Met chocola zit je altijd goed. Dat geldt natuurlijk zeker voor de slaafvrije, fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely. Het assortiment met Tony's Chocolonely producten is inmiddels aardig uitgebreid, dus de keuze is reuze. Populair zijn de chocoladerepen met een wikkel met je eigen ontwerp. 

 

 

Een Dopper voor de zorgtopper

Zijn je medewerkers stuk voor stuk toppers? Zeg het met een bedrukte Dopper! Werken in de zorg is inspannend en het is dan ook belangrijk dat je medewerkers goed gehydrateerd blijven. Laat je logo, tekst of zelfs persoonsnaam op de Dopper drukken en verras je medewerkers met een prachtige, herbruikbare fles. Bovendien voorkom je op deze manier dat er wegwerpplastic in onze oceanen belandt.

 

 

Een ‘dankjewel’ op groeipapier

Een van onze populairste groene geschenken is groeipapier. Een originele manier om je medewerkers te bedanken en tegelijkertijd een een bloemetje te geven. De kaart van groeipapier kan in de grond worden gestopt en na een paar weken groeien er prachtige bloemen. Voor de kaart kun je uiteraard je eigen ontwerp aanleveren.

 

 

Zorg voor je zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers zijn hele dagen bezig met zorgen voor anderen, hoe mooi is dat? Jij kunt iets terugdoen door te laten weten dat het ook goed is om af en toe een momentje voor jezelf te pakken. Geef bijvoorbeeld deze natuurlijke zeepset of een verzorgende lippenbalsem.

 

 

Een warm kopje koffie

Nooit meer een koude kop koffie of thee omdat er precies na het inschenken een urgente werkvraag langskwam. Met een koffie-to-go beker of thermosfles zorg je dat je zorgmedewerkers altijd kunnen genieten van een warme kop koffie of thee, onderweg of op de werkvloer! De beker kun je helemaal afmaken door hem te vullen met eerlijke chocolaatjes van Tony's Chocolonely.

 

Zet ze in het zonnetje

Zonnebloemen doen het altijd goed als cadeautje. Als je je zorgend personeel een zakje met zaden geeft, kunnen ze hun eigen bloemen kweken en erachter komen dat alles wat je aandacht geeft, groeit! Handig om op te sturen of uit te delen.

 

Je bent vast al een leuk idee tegengekomen, en als dat niet zo is helpen wij je graag! Als je in april bestelt, heb je je weggevers op tijd in huis om alle zorgtoppers op 12 mei in het zonnetje te zetten.