In verband met Hemelvaartsdag zijn wij 21 en 22 mei gesloten. U kunt wel uw bestelling plaatsen. Deze zal maandag 25 mei verwerkt worden.

Een duurzaam bedankje op de dag van de verpleging 2019

Ben je al aan het aftellen naar 12 mei? Dat is namelijk de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde. Sinds 1964 is deze dag uitgeroepen tot de dag van de verpleging, soms ook wel dag van de zorg genoemd. Op deze dag worden alle medewerkers in de zorg bedankt voor hun inzet – en dat is meer dan terecht wat ons betreft.

12 april 2019 - Leestijd 3 min.

De enorme inzet en bevlogenheid waarmee verpleegkundigen en verzorgenden hun werk uitoefenen is namelijk bewonderenswaardig. Ze allemaal een lintje geven lukt helaas niet, dus daarom is 12 mei de geschikte dag om je zorgend personeel waardering te geven in de vorm van een leuk cadeautje. In deze blog vind je dan ook inspiratie om dat op een duurzame manier vorm te geven!

 

Goede chocola voor goede zorgmedewerkers

Met chocola zit u altijd goed. Vooral als dit eerlijke chocola is van Tony’s Chocolonely. Het leuke is dat u een eigen wikkel om de reep kunt doen om uw persoonlijk bedankje op die manier over te brengen.

 

Een Dopper voor de zorgtopper

Zijn uw medewerkers stuk voor stuk toppers? Zeg het met de Dopper! Werken in de zorg is inspannend en het is dan ook belangrijk dat uw medewerkers goed gehydrateerd blijven. Hier kunt u met de plasticbesparende Dopper een steentje aan bijdragen!

 

Een ‘dankjewel’ op groeipapier

Deze kaart is erg leuk om bij uw cadeau te doen of zo op te sturen. U kunt er namelijk een expliciet ‘dankjewel’ op zetten en tegelijk een bloemetje geven. De kaart van groeipapier kan in de grond worden gestopt en na een paar weken groeien er prachtige bloemen als een herinnering aan uw waardering!

 

Voor de doorbijter

In de zorg moet je soms echt even doorbijten en daarvoor verdienen al je medewerkers waardering. Geef ze daarom een heerlijk, fris tussendoortje in de vorm van een appel. Mét een bedankje daarop bedrukt, natuurlijk.

 

Zet ze in het zonnetje

Zonnebloemen doen het altijd goed als cadeautje. Als je je zorgend personeel een zakje met zaden geeft, kunnen ze hun eigen bloemen kweken en erachter komen dat alles wat je aandacht geeft, groeit! Handig om op te sturen of uit te delen.

 

Je bent vast al een leuk idee tegengekomen, en als dat niet zo is helpen wij je graag! Als je in april besteld, heb je je weggevers op tijd in huis om alle zorgtoppers op 12 mei in het zonnetje te zetten.