• 3 april 2023
  • leestijd 3 min.

Een duurzaam bedankje op de Dag van de Verpleging

Ben je al aan het aftellen naar 12 mei? Dat is namelijk de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde. Sinds 1964 is deze dag uitgeroepen tot de Dag van de Verpleging, ook wel de Dag van de Zorg genoemd. Op deze dag worden zorgmedewerkers bedankt voor hun inzet – en dat is meer dan terecht wat ons betreft!

De enorme inzet en bevlogenheid waarmee verpleegkundigen en verzorgenden hun werk uitoefenen is bewonderenswaardig. Ze allemaal een lintje geven lukt helaas niet, dus daarom is 12 mei de perfecte dag om je zorgend personeel waardering te geven in de vorm van een leuk cadeautje. In deze blog vind je inspiratie voor duurzame geschenken voor de Dag van de Zorg!

 

Fairtrade chocolade van Tony's Chocolonely

Met chocola zit je altijd goed. Dat geldt natuurlijk zeker voor de slaafvrije, fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely. Het assortiment met Tony's Chocolonely producten is inmiddels aardig uitgebreid, dus de keuze is reuze. Populair zijn de chocoladerepen met een wikkel met je eigen ontwerp. 

 

 

 

Een Dopper voor de zorgtopper

Zijn je medewerkers stuk voor stuk toppers? Zeg het met een bedrukte Dopper! Werken in de zorg is inspannend en het is dan ook belangrijk dat je medewerkers goed gehydrateerd blijven. Laat je logo, tekst of zelfs persoonsnaam op de Dopper drukken en verras je medewerkers met een prachtige, herbruikbare fles. Bovendien voorkom je op deze manier dat er wegwerpplastic in onze oceanen belandt.

 

 

 

Een ‘dankjewel’ op groeipapier

Een van onze populairste groene geschenken is groeipapier. Een originele manier om je medewerkers te bedanken en tegelijkertijd een een bloemetje te geven. De kaart van groeipapier kan in de grond worden gestopt en na een paar weken groeien er prachtige bloemen. Voor de kaart kun je uiteraard je eigen ontwerp aanleveren.

 

 

Voor de doorbijter

In de zorg moet je soms echt even doorbijten en daarvoor verdienen al je medewerkers waardering. Geef ze daarom een heerlijk, fris tussendoortje in de vorm van een appel. Mét een bedankje daarop bedrukt, natuurlijk. De appel met logo is perfect als origineel, groen bedankje!

 

 

 

 

Zet ze in het zonnetje

Zonnebloemen doen het altijd goed als cadeautje. Als je je zorgend personeel een zakje met zaden geeft, kunnen ze hun eigen bloemen kweken en erachter komen dat alles wat je aandacht geeft, groeit! Handig om op te sturen of uit te delen.

 

Je bent vast al een leuk idee tegengekomen, en als dat niet zo is helpen wij je graag! Als je in april bestelt, heb je je weggevers op tijd in huis om alle zorgtoppers op 12 mei in het zonnetje te zetten. 

 

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk ons volledige assortiment voor de Dag van de Zorg.