• 11 juli 2022
  • leestijd 3 min.

Doppers als duurzaam welkomstcadeau voor studenten SVO

In onze webshop vind je meer dan 1200 duurzame geschenken die bedrukt kunnen worden. Maar, waarvoor worden ze eigenlijk ingezet? Dat kunnen we natuurlijk het beste aan onze klanten vragen. Vandaag het verhaal van SVO, de landelijke opleider voor vakmensen in de foodsector.

Bij SVO zijn mbo-studenten aan het juiste adres voor een vakopleiding of training in de foodbranche. Daarmee kunnen ze aan de slag als medewerker of manager in bijvoorbeeld een supermarkt, restaurant of slagerij. Het onderwijs is gericht op de praktijk, met als uitgangspunt dat studenten leren door te doen en te ervaren. Daarin krijgt ook duurzaamheid een plek. Hoe? We vroegen het aan Marijke, medewerker op de afdeling Diensten. Ze bestelde bij ons al meerdere keren bedrukte Doppers

 

Hoe zetten jullie de Doppers in? 

“We hebben de Doppers in eerste instantie aan onze medewerkers cadeau gegeven. Deze vielen zo in de smaak, dat wij ze later hebben besteld als welkomstcadeau voor de BOL-studenten die vier dagen per week naar school komen en zo altijd hun eigen waterfles bij zich hebben. Op deze manier willen we het gebruik van wegwerpflesjes verminderen.” 

 

Waarom kiezen jullie voor een duurzame drinkfles? 

“Een Dopper is duurzamer dan iedere keer een plastic flesje eenmalig te gebruiken. Alhoewel het materiaal natuurlijk ook niet heel duurzaam is, zijn de Doppers wel 100% recyclebaar.” 

  

Wat doen jullie verder op het gebied van duurzaamheid? 

“Op onze school wordt er in de lessen aandacht besteed aan duurzaamheid. Dit is een stukje voorlichting en bewustwording die de student later in zijn of haar werk kan toepassen. Wat ons kantoor betreft heeft duurzaamheid absoluut de aandacht, maar dit kan nog veel beter. We hebben al wat kleine stappen gezet, zoals LED-verlichting, herbruikbare bekers en flesjes en laadpalen voor elektrische auto's.” 

  

Hoe zijn jullie bij Greengiving terechtgekomen?

“Via Google heb ik jullie website gevonden. Na het lezen van de goede recensies en de nette prijs hebben we snel besloten om bij jullie te bestellen. De levering en de service van Greengiving vind ik uitstekend. Het bestellen gaat heel gemakkelijk en de communicatie verloopt snel, prettig en correct. We worden ook goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en van de levering van de producten. Ook het feit dat we als zakelijke klant op rekening kunnen kopen is voor ons erg belangrijk.” 

  

We wensen de studenten van SVO heel veel plezier met de prachtige Doppers. En uiteraard helpen we graag weer bij een volgende bestelling, zodat er nog meer kilo's wegwerpplastic bespaard kunnen worden!

 

 

Wil je meer lezen over het merk Dopper? Bekijk dan hier het bijzondere verhaal van Dopper