• 26 oktober 2017
  • leestijd 2 min.

Greengiving behoort tot de snelstgroeiende bedrijven

‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’, zo luidt de slogan voor ons groeipapier. Dat hebben we aan den lijve ondervonden, aangezien Greengiving genomineerd is als een van de FD Gazellen 2017. Daarmee behoort Greengiving tot een van de 754 snelst groeiende ondernemingen van Nederland!

De FD Gazellen is een initiatief van het Financieele Dagblad en staat helemaal in het teken van ondernemershelden. FD Gazelle word je niet zomaar, want om hiervoor in aanmerking te komen moeten bedrijven de afgelopen drie jaar een groei van minimaal 20% hebben laten zien en een stabiele financiële positie hebben. Het is natuurlijk een goed teken dat we genomineerd zijn, want dat betekent gewoon dat we op de juiste weg zitten! Hierdoor krijgen we alleen maar meer motivatie om te groeien en er voor te zorgen dat steeds meer bedrijven voor duurzame relatiegeschenken kiezen.

 

De nominatie voor de FD Gazellen Award was uiteraard niet mogelijk zonder onze klanten. Die willen we dan ook hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in Greengiving. We zien er naar uit om hen nog lang van bedrukte Doppers, katoenen tassen en groeipapier te voorzien!