• 7 november 2022
  • leestijd 3 min.

Origineel relatiegeschenk: kalender van groeipapier

De kalender van 2022 kan bijna in de prullenbak. Jammer van het papier. Voor de kalender van 2023 hebben we een beter idee. Een origineler en milieuvriendelijker idee. Je vindt in ons assortiment namelijk leuke kalenders van groeipapier. Na gebruik belanden de blaadjes niet in de prullenbak, maar in de tuin. Een groeiende en bloeiende kalender dus. Dat is nog eens een originele weggever!

Groeipapier kalender relatiegeschenk

Het is bijna 2023. Tijd voor een nieuwe kalender dus. Ben je op zoek naar iets anders dan anders? Iets origineels om aan je medewerkers of relaties te geven? Lees dan zeker even deze blog. We hebben namelijk een originele variant in ons assortiment: de kalender van groeipapier. Oftewel, een herbruikbare kalender. Deze belandt niet zoals gewoonlijk na een jaar in de prullenbak, maar krijgt na elke twee maanden een plekje in de tuin. Met als resultaat prachtige bloemen of heerlijke kruiden.

 

Groeipapier kalender 2023

De kalender is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: een A6-groeipapierkalender, een A5-groeipapierkalender, een groeipapier scheurkalender en een A6 groeipapier ophangkalender. De kalenders in A5 en A6-formaat hebben een ringband, de scheurkalender heeft vanzelfsprekend een scheurrand. Voor alle kalenders geldt dat er twee maanden op een blaadje staan. De kalenders hebben dus 6 blaadjes. Het leuke is dat elk blaadje een andere zaadmix heeft. Na een jaar heb je dus een mooie variatie aan bloemen, groenten of kruiden in je tuin (gehad). 

 

Kalender 2023 eigen ontwerp

De vormgeving van de kalender is helemaal aan jou. Wil je de weekindeling liever op een andere dag laten beginnen? Of bepaalde feestdagen vermelden? Geen probleem, de kalender kan helemaal naar wens aangepast worden. Op deze manier past de kalender altijd bij je bedrijf en geef je het een persoonlijk tintje.