• 31 januari 2024
  • leestijd 3 min.

Nieuw bij Greengiving: Stanley thermosflessen

Wat is er duurzamer dan producten die een leven lang meegaan? Dat is de gedachte achter de producten van Stanley. Al meer dan een eeuw maakt het merk stevige flessen, voedselptten, kookgerei en meer. Zeer geschikt voor de doorgewinterde avonturier, maar ook voor dagelijks gebruik. De thermosflessen zijn vanaf nu ook gepersonaliseerd bij Greengiving te bestellen. Maar wat maakt deze thermosflessen zo uniek?

 

Materiaal

De producten van Stanley worden gemaakt van roestvrij staal, één van de meest recyclebare materialen die er zijn. Er gebruik gemaakt van 18/8 staal, ook bekend als roestvrij staal voor levensmiddelen. Dit staal is BPA-vrij en het voorkomt dat er condenstatie of een vreemde smaak of geur ontstaat. De flessen zijn gemaakt met het doel om een leven lang mee te gaan!
 

Duurzame keuze

Door een herbruikbare fles te gebruiken, voorkom je het gebruik van veel wegwerpplastic. Hoewel een deel van het plastic hergebruikt kan worden, wordt een groot deel ook weggegooid. Door het hergebruiken van een duurzame fles, reduceer je het aantal materialen wat wordt gebruikt aanzienlijk, én verminder je de (zwerf)afvalberg. Stanley moedigt hergebruik aan en adviseert zelfs de producten door te geven aan de volgende generatie.

 

Voor ieder wat wils

Stanley heeft een breed aanbod aan thermosflessen en -bekers. Van grote thermosflessen met een inhoud van 1 liter, tot kleinere formaten die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. En met een breed aanbod in kleuren en verschillende drinkopties, is er voor ieder wat wils! De volgende bekers kun je bestellen bij Greengiving:

Een uniek relatiegeschenk

Geef je een Stanley thermosfles cadeau, dan geef je een uniek en luxe geschenk met een verhaal! De bekers zijn van goede kwaliteit en houden je warme drank warm en koude drank koud. Tot in de details is gelet op gebruiksgemak: zo zijn alle bekers lekvrij en geschikt voor de vaatwasser. Deze luxe thermosflessen zullen bij je relaties ongetwijfeld in de smaak vallen!

 

Gemaakt voor eindeloos gebruik

Stanley maakt producten met het idee dat je deze nooit weg hoeft te gooien. De producten worden zo gemaakt dat deze lange tijd meegaan. Mocht je fles op een gegeven moment toch toe zijn aan een nieuw onderdeel, dan komt Stanley hierin tegemoet met het aanbieden van vervangende onderdelen en levenslange garantie

 

Geef een persoonlijke Stanley

De Stanley flessen kunnen gegraveerd worden met jouw logo of tekst. Zo geef je de fles een extra luxe en persoonlijke uitstraling. Bestel deze Stanley flessen eenvoudig online en geef een cadeau met waarde! Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over ons assortiment, de levertijd of de mogelijkheden.

 

 

 

Gerelateerd

Thermosflessen

bekijk alle producten

Luxe drinkflessen

bekijk alle producten