• 2 september 2022
  • leestijd 2 min.

Teamuitje 2022: Greengiving de lucht in!

Het was al een jaar uitgesteld, maar eindelijk kon de ballonvaart doorgaan. Op deze prachtige nazomeravond zijn we als team de lucht in gegaan, veilig gekoerst door de ballonvaarders van Van Manen. Na de ballonvaart hebben we nog genoten van een heerlijke BBQ. Een geweldig en onvergetelijk teamuitje!

Tja, met een ballonvaart blijft het tot het laatste moment spannend of het doorgaat. Zo ook deze dag. Hoewel het prachtig weer was, was het qua windsterkte even afwachten. Eindelijk kwam het verlossende telefoontje: we gaan de lucht in! Eind van de middag deden we gezamenlijk een hapje en een drankje, waarbij we ook afscheid namen van twee collega's.

 

Om half zes reden de busjes van Van Manen voor. Maar liefst vier busjes, inclusief twee grote manden. En daar gingen we, 27 Greengiving-ers en de ballonvaarders, op naar Apeldoorn. Her en der steeg de spanning licht... Op het veld was het al aardig druk met andere ballonnen, maar gelukkig was nog plek voor ons. Het ballonvaardersteam zorgde dat de ballonnen klaar waren om de lucht in te gaan, waarbij ze af en toe een handje werden geholpen door onze collega's. Eenmaal in de lucht genoten we van prachtige vergezichten, een ondergaande zon en een langzaam voorbijglijdend landschap.

 

Net voordat het donker werd, zijn beide ballonnen rond Voorthuizen geland. Voor sommige collega's was het een hele opluchting dat we weer veilig beneden waren. Maar iedereen was het erover eens: dit was een prachtige, onvergetelijke ervaring! Weer terug bij kantoor genoten we nog van een heerlijke BBQ, als afsluiter van een ontzettend mooie avond.

 

Zien wat we beleefd hebben? Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie.

 

greengiving teamuitje ballonvaart   greengiving groepsfoto ballonvaart