• 11 april 2018
  • leestijd 5 min.

De ultieme relatiegeschenken voor het voorjaar

Eindelijk begint het dan toch op lente te lijken. Overal verschijnen bloemen en het weer wordt steeds zachter. Het voorjaar is een seizoen waarin alles weer nieuw wordt: prachtige symboliek om de band met je relaties te versterken! Er zijn dan ook erg leuke relatiegeschenken die juist in de lente erg effectief zijn. In deze blog zetten we er een paar op een rijtje.

Waterflesjes

In de lente wordt het weer warmer, wat betekent dat je genoeg moet drinken. Hierbij kunnen onze duurzame drinkflesjes je helpen. Onze onverminderd populaire Dopper is ideaal om je water uit te drinken. Het mooie van deze waterfles is dat het zo’n duidelijke missie heeft, namelijk het verminderen van de plastic afvalberg. Bovendien draagt elke verkochte fles bij aan projecten om de toegang tot drinkwater te vergroten over de hele wereld. Ook hebben we stijlvolle bamboe drinkflessen met handige fruitinfusers of theefilters om heerlijk van de lente te genieten. Al deze flesjes zijn volledig duurzaam en helpen het eenmalig gebruik van plastic tegen te gaan!

 

Bloembollen

Hoe Hollands wil je het hebben? Onze relatiegeschenken met bloembollen zijn vooral in het voorjaar erg gewild. Of het nu tulpen, anemonen of narcissen zijn, je relaties en/of klanten zullen gegarandeerd genieten van deze vrolijke bloemen! Het mooie van bloembollen is dat ze op de leukst mogelijke manieren te verpakken zijn. Zo hebben we doosjes, zakjes en blikjes in allerlei ontwerpen. Dit kan allemaal worden bedrukt met je eigen logo, tekst of foto voor de ultieme marketing. En bloeiend en groeiend geschenk, hoe lenteachtig wil je het hebben!

 

Koeltas

Lekker weer? Picknicken! En wat is er onmisbaar bij een picknick? Juist ja, een koeltas om het drinken lekker koel in te houden. Deze duurzame koeltas van RPET kun je zelf vullen met ingrediënten naar keuze!  Om de tas verder te personaliseren kun je de koeltas aan de voorzijde laten bedrukken met het logo, de slogan of tekst die je wenst. Zo wordt je bedrijf zelfs in de vrije tijd van je relatie of klant gepromoot!

 

Groeipapier

Het voorjaar graag goed ingaan met een mailing of marketingactie? Waarom niet met flyers van groeipapier! Groeipapier is ontzettend duurzaam en origineel, want nadat je klanten of relaties de bedrukking hebben gelezen kan het papier in een pot met grond of buiten worden geplant. Wanneer de grond vochtig wordt gehouden kunnen je relaties na een paar weken genieten van vrolijke zomerbloemen!

 

Stappenteller

Wanneer het mooi weer wordt, beginnen mensen vaak pas hun goede voornemens te herinneren, hardlopen bijvoorbeeld. Gelukkig is daar onze stappenteller op zonne-energie, die precies bijhoudt hoeveel stappen er genomen zijn. Tegelijk is het een stok achter de deur om zoveel mogelijk stappen te maken en om dus gezond bezig te zijn. Omdat de teller op zonne-energie werkt, is het ook nog eens een heel duurzaam geschenk. Ideaal voor als je relaties wel wat motivatie kunnen gebruiken!