• 26 november 2018
  • leestijd 3 min.

Dit zijn de winnaars van de zonnebloemwedstrijd!

Misschien herinner je het je nog dat we met onze open dag afgelopen juni leuke goodiebags met inhoud mee naar huis gaven. Hier zat onder andere een zakje met zonnebloemzaden in. Daar hadden we namelijk een leuke wedstrijd aan verbonden: wie de hoogste zonnebloem had, zou een prijs krijgen! We kregen dan ook een hoop prachtige inzendingen binnen, maar er kan er maar een de winnaar zijn. Of nou ja, in dit geval toch drie…

De prijs

Wat was het geval? Het echtpaar Veldhuizen had de allerhoogste zonnebloem – hij was maar liefst 3 meter! Het exemplaar van Willeke en Rianne van de Kraats was wel iets lager, 1,97 meter, maar werkelijk een plaatje om te zien. Daarom besloten we hen ook een prijs te geven. Zo werden de prijswinnaars op kantoor onthaald met heerlijk gebak, waar het Greengiving team natuurlijk lekker van mee genoot. Vervolgens overhandigde Florus aan ieder een leuk pakketje, met daarin natuurlijk typische Greengiving dingen zoals reepjes Tony’s Chocolonely en een Senz stormparaplu. Het pakket werd verder gepersonaliseerd met een lekker geurtje of een kleurboek. Rianne ontving ook de prijs van haar zus Willeke, omdat die helaas niet mee kon komen.

 

Groene vingers

Hierbij feliciteren we de winnaars nogmaals met hun prijs en wensen we hen veel plezier ermee. Die groene vingers beloven wat! Het is ook erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen meededen met de zonnebloemwedstrijd. We kwamen er dan ook zelf achter dat wanneer je zoiets als bedrijf organiseert voor je relaties, dat erg op prijs wordt gesteld. Wil je daarom zelf ook je klanten en relaties blij maken met zaadjes voor een bloeiend overblijfsel van jullie relatie? Bij Greengiving vind je allerlei groene relatiegeschenken waarmee je je relaties op een duurzame én originele manier aan je bindt!