Aanleveren logo & drukbestanden

Bij Greengiving kunt u uw duurzame relatiegeschenken laten bedrukken met een logo, tekst of slogan. Om er zeker van te zijn dat de bedrukking naar wens is, ontvangt u altijd een gratis en vrijblijvende digitale drukproef. Zo kunt u zien hoe het product met bedrukking er uit gaat zien. Pas na uw akkoord op de drukproef starten wij met het drukproces. 

 

Drukbestanden kunt u uploaden in de volgende formaten:

  • Vector .AI bestand (Adobe Illustrator)
  • Vector .EPS bestand
  • Vector .PDF bestand
  • JPEG of PNG (let op: dit kan alleen in bepaalde gevallen, bijv. groeipapier)

Voor een- en meerkleurige bedrukking maken wij gebruik maken van een PMS Solid Coated kleurcode. Full colour drukwerk kan ook aangeleverd worden met CMYK-kleuren.  

 

Niet zeker of uw bestand aan de voorwaarden voldoet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Hoe kom ik aan een gevectoriseerd bestand?

U kunt een vector bestand vaak opvragen bij de ontwerper waar u het logo heeft laten ontwerpen.

 

Heeft u geen vector logo? Onze medewerkers kunnen u hierbij helpen en eventueel uw logo (laten) omzetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Kan ik een JPEG of PNG bestand aanleveren?

Dit kan in sommige gevallen, bijv. in het geval van groeipapier. Wilt u weten of het aanleveren van een JPEG of PNG bij uw bestelling mogelijk is? Neem dan contact op via info@greengiving.nl of bel naar 0342 - 745 770.

 

Wat zijn PMS-kleuren?

PMS staat voor Pantone Matching System. PMS-kleuren zijn coderingen die wereldwijd zijn afgesproken tussen alle partijen in het ontwerp- en productieproces. Zo wordt gegarandeerd dat een kleur overal ter wereld exact gelijk is. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor bedrijfslogo's en huisstijlen. Een overzicht van PMS-kleuren vind u hier.

 

Let op: de kleur inkt van de PMS-kleur is altijd hetzelfde. Het materiaal van het product kan de inkt op verschillende manieren opnemen, waardoor er kleurverschil kan ontstaan.

 

Hoe kan ik mijn bestanden aanleveren?

U kunt zowel bij uw offerteaanvraag als bij uw bestelling een logo uploaden. Daarnaast kunt u uw drukbestanden mailen naar info@greengiving.nl onder vermelding van de naam van uw organisatie, offerte- of ordernummer.

 

Wilt u meer informatie over het aanleveren van het logo, tekst of afbeelding? Wij helpen u graag verder.