In verband met Hemelvaartsdag zijn wij 21 en 22 mei gesloten. U kunt wel uw bestelling plaatsen. Deze zal maandag 25 mei verwerkt worden.

De kerst staat voor de deur: wat wordt dit jaar uw kerstgeschenk?

Kerstpakketten, relatie- en eindejaarsgeschenken horen bij de decembergewoontes van Nederland. Een belangrijke toegevoegde waarde van een relatie- of eindejaarsgeschenk is het verhaal erachter. Een kerstpakket moet ergens over gaan, een boodschap overbrengen en de ontvanger een goed gevoel geven. Heeft u geen idee wat u dit jaar weer moet verzinnen? Geen zorgen! Daar kunnen wij u bij helpen.

11 november 2019 - Leestijd 5 min.

Eerlijke, biologische etenswaren

Etenswaren doen het altijd goed voor de kerst, helemaal als het om eerlijke, biologische etenswaren gaat. Neem bijvoorbeeld de chocolade van Tony’s Chocolonely. Deze heerlijke fairtrade chocolade repen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en smaken. Zo heeft Tony’s Chocolonely de ultieme kerstreep. Het is namelijk mogelijk om een kerstboom uit de chocoladereep te breken en op te hangen in de kerstboom. Wij kunnen alleen niet garanderen dat het lang in de kerstboom blijft hangen, want de chocolade is heerlijk!

 

 

Een extra leuke kerstkaart  

Tijdens de kerstperiode is het een gewoonte om iedereen een fijne kerst te wensen door middel van een kerstkaart. Veel mensen geven de kerstkaarten een leuke plek in huis. Zodra de kerst voorbij is, worden alle kerstversieringen het huis uit gedaan, zo ook alle kerstkaarten. Zonde toch? Hoe leuk is het als uw klanten, medewerkers of relaties nog iets met uw kerstkaart kunnen doen. Dat is mogelijk met de kerstkaarten van groeipapier. De kerstkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en te personaliseren met uw logo of tekst. Zodra de kerst voorbij is, kunnen de ontvangers de kerstkaart van groeipapier in de grond stoppen, zodat er bloeiende bloemen overblijven van uw kerstgroet!

 

 

Een boompje via de post

Wat ook een echte topper is: een boomgeschenk! In een fraai vormgegeven doosje verpakken wij een boompje naar keuze. U kunt kiezen uit een spar of hulst. Het doosje kan volledig worden ontworpen met uw huisstijl of kerstwensen. Heeft u hierbij hulp nodig of wilt u de werktekeningen ontvangen? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen ook de mailing van de boompjes verzorgen. Door een boom te versturen per post laat u uw klanten zien dat uw bedrijf zich inzet voor het behoud van de aarde.

 

 

Een mooi geheel maken met een duurzame verpakking

Een goed kerstpakket begint bij een indrukwekkende verpakking. Onze houten kisten met opdruk of tassen van groeipapier zijn een mooie basis voor uw pakket. U kunt de houten kisten laten bedrukken met uw logo of een full colour afbeelding. Bent u benieuwd naar welke verpakkingen mogelijk zijn? Neem dan een kijkje op https://www.greengiving.nl/verpakking.

 

 

Uw kerstpakket samenstellen

Zou u verschillende van onze producten willen samenvoegen tot een kerstpakket? Onze verkoopspecialisten zullen u een uitstekend advies geven, waarbij we alles doen om het eindejaarsgeschenk perfect op uw bedrijf en uw missie te doen aansluiten.

Een kerstpakket samenstellen is heel eenvoudig. U plaatst de artikelen die u wenst in het winkelmandje. Vervolgens upload u uw artwork en plaatst u de bestelling. U krijgt van ons een digitale drukproef, voordat wij beginnen met bedrukken. Zo weet u zeker dat uw kerstpakket helemaal naar wens wordt.

 

Wilt u liever persoonlijk contact of wilt u dat wij het kerstpakket voor u samenstellen? Vul het formulier in, bel 0342-745 770 of kom langs in de showroom!