• 21 oktober 2024
  • leestijd 4 min.

Duurzame relatiegeschenken voor kerst en eindejaar

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken horen bij de zakelijke tradities van Nederland. Toch kan het best een uitdaging zijn om elk jaar weer met iets origineels te komen. In deze blog daarom een aantal tips voor duurzame kerstgeschenken en pakketten die je zelf kunt samenstellen en bedrukken met je logo of ontwerp. Wie ga jij verrassen met een persoonlijk geschenk(pakket)?

Geschenkpakketten met Dopper en Tony's

Met een Dopper of iets van Tony's Chocolonely zit je sowieso altijd goed. Wil je met nóg iets beters op de proppen komen? Dan zijn geschenkpakketten een goed idee. Denk aan een Dopper en Tony's bij elkaar in een pakket, eventueel verpakt in een luxe tas of geschenkdoosje. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, zoals een pakketje met de Dopper Original of de Dopper Insulated. Ben je niet op zoek naar een Dopper, dan kun je ook kiezen voor de koffiebeker met Tiny Tony's of de thermosbeker met Tiny Tony's.

 

                        

 

 

Geschenkpakketten op maat

Wil je meerdere producten uit ons duurzame assortiment in een kerstpakket op maat? Geen probleem! We hebben alvast wat voorbeelden klaargezet op de pagina met geschenkpakketten. Deze voorbeelden zijn ter inspiratie. Als je een offerte aanvraagt, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

 

Duurzame thermosflessen met logo

In de herfst en winter daalt de temperatuur en stijgt de behoefte aan warmte en sfeer. Een thermosfles is dan natuurlijk een prachtige oplossing. In onze collectie vind je verschillende thermosflessen en -bekers, zoals de bekende Dopper Insulated en de stijlvolle bamboe thermosfles van Retulp. Je kunt kiezen voor flessen met of zonder theefilter, grote of kleinere flessen en reisbekers. Vanaf 30 stuks kunnen de Doppers worden geleverd in gepersonaliseerde doosjes.

 

                        

 

 

Tony's Chocolonely kerstrepen met wikkel

Met etenswaren scoor je altijd punten, zeker als het eerlijk en biologisch is. Neem de fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely, perfect als extraatje in het kerstpakket of smaakvolle eindejaarsattentie. Zo heeft Tony’s Chocolonely de geniale kerstreep, waarbij je een kerstboom uit de chocoladereep kunt breken en vervolgens kunt ophangen. Je kunt ook kiezen voor de standaardrepen met een gepersonaliseerde wikkel. Verder zijn de geschenkzakjes met Tiny Tony's absolute aanraders!

 

Bonustip: mocht je geen eigen ontwerp hebben, dan kun je ook onze voorbeeldtemplates gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is je logo aanleveren of uploaden.

 

                        

 

 

Originele (groeipapier) kerstkaarten 

Met een persoonlijke kerstkaart kun je je wensen overbrengen voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Je kunt bij ons kiezen voor een groeipapier kaart of een kaart met Tony's Chocolonely. Het leuke aan de groeipapier kaarten is dat ze in de grond gestopt kunnen worden. Met de juiste verzorging groeien er vervolgens mooie bloemen of kruiden uit. Liever een smaakvolle kaart? Bekijk dan eens de kerstkaart met Tiny Tony of de kaart met een kleine Tony reep. Lever je eigen ontwerp aan of gebruik één van onze voorbeeldtemplates.

 

                         

 

 

Boompje als kerstgeschenk

Zoek je iets 'groens' als eindejaarsgeschenk? Dan is een boomgeschenk ongetwijfeld het overwegen waard. Diverse boomsoorten zijn mogelijk, afhankelijk van het seizoen. Het doosje kan volledig worden bedrukt met je eigen ontwerp. Een andere manier om een boompje cadeau te doen, is met het Sprout potlood. In de groene capsule zitten zaadjes om een spar te laten groeien. Een echt kerstboompje!

 

Kerstgeschenken verpakking

Een goed kerstgeschenk begint bij een mooie verpakking. Onze houten kistjes of tassen van groeipapier zijn een mooie basis voor je pakket. Je kunt de houten kistjes laten bedrukken met je logo of zelfs een full colour afbeelding. Ook kun je kiezen voor duurzame wijntassen of tassen van jute of katoen. Bekijk de pagina met geschenkverpakkingen voor alle opties.

 

                        

 

Even 'spar'ren?

Hopelijk heeft deze blog je inspiratie gegeven voor duurzame kerst- en eindejaarsgeschenken. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!