• 18 september 2023
  • leestijd 4 min.

De mooiste duurzame Kerstgeschenken voor 2023

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken horen bij de zakelijke gewoontes van Nederland. Toch kan het best lastig zijn om elk jaar weer met iets origineels te komen. In deze blog daarom een aantal tips voor mooie, duurzame geschenken waarmee je je medewerkers en relaties absoluut verrast.

Kerstgeschenken voor personeel en relaties

Op zoek naar een origineel, duurzaam kerstgeschenk voor je personeel en relaties? Een geschenk dat je zelf samen kunt stellen en kunt laten bedrukken met je logo, tekst of boodschap? Duik eens in onze pagina met duurzame kerstgeschenken, en laat je verrassen door mooie geschenken en geschenkpakketten in allerlei prijsklassen.

 

Geschenkpakketjes met Dopper en Tony's Chocolonely

Met producten van Dopper of Tony Chocolonely zit je sowieso altijd goed. Wil je met nóg iets beters op de proppen komen? Dan zijn deze geschenkpakketten perfect. Hier zitten de Dopper en Tony's namelijk gebroederlijk in een pakket, eventueel verpakt in een luxe tas of geschenkdoosje. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, zoals een pakketje met de Dopper Original of de Dopper Insulated. Ben je niet op zoek naar een Dopper, dan kun je ook kiezen voor de koffiebeker met Tiiny Tony's of de thermosbeker met Tiny Tony's.

 

                        

 

 

Kerstpakketten op maat

Wil je meerdere producten uit ons duurzame assortiment in een kerstpakket op maat? Geen probleem! We hebben alvast wat voorbeelden klaargezet op de pagina met geschenkpakketten. Deze voorbeelden zijn ter inspiratie. Als je een offerte aanvraagt, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

                

 

 

Duurzame thermosflessen met logo

In de herfst en winter dalen daalt de temperatuur en stijgt de behoefte aan warmte en sfeer. Een thermosfles is natuurlijk een prachtige oplossing. In onze collectie vind je verschillende thermosflessen en -bekers, waaronder de bekende Dopper Insulated en de stijlvolle bamboe thermosfles van Retulp. Je kunt kiezen voor flessen met of zonder theefilter, grote of kleinere flessen en reisbekers. Vanaf 30 stuks kunnen de Doppers worden geleverd in gepersonaliseerde doosjes.

 

                

 

 

Tony's Chocolonely kerstrepen met wikkel

Etenswaren doen het altijd goed voor met kerst, zeker als het om eerlijke, biologische etenswaren gaat. Neem bijvoorbeeld de chocolade van Tony’s Chocolonely. Deze heerlijke fairtrade chocoladerepen zijn perfect als extraatje in het kerstpakket of als smaakvolle eindejaarsattentie. Zo heeft Tony’s Chocolonely de ultieme kerstreep, waarbij je een kerstboom uit de chocoladereep kunt breken en vervolgens kunt ophangen. Je kunt ook kiezen voor een van de standaardrepen waar je dan een wikkel met kerstontwerp omheen doet. Nieuw dit jaar zijn de geschenkzakjes met Tiny Tony's.

 

Bonustip: mocht je geen eigen ontwerp hebben, dan kun je ook onze voorbeeldtemplates gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is je logo aanleveren of uploaden.

 

                

 

 

Originele (groeipapier) kerstkaarten 

Met een persoonlijke kerstkaart kun je je wensen overbrengen voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Je kunt bij ons kiezen voor een groeipapierkaart of een kaart met Tony's Chocolonely. Het leuke aan de groeipapierkaarten is dat ze niet weggegooid hoeven te worden zodra de feestdagen voorbij zijn, maar dat ze in de grond gestopt kunnen worden. Met de juiste verzorging groeien er vervolgens mooie bloemen of kruiden uit. Liever een smaakvolle kaart? Bekijk dan eens de kaart met Tiny Tony's of met kleine Tony reep. Voor deze kaarten kun je je eigen ontwerp aanleveren, maar ook een van onze voorbeeld templates gebruiken.

 

         

 

 

Boompje als kerstgeschenk

Zoek je iets 'groens' als eindejaarsgeschenk? Bekijk eens ons boomgeschenk! Je kunt kiezen uit een spar of hulst. Het doosje kan volledig worden bedrukt met je eigen ontwerp. Een andere manier om een boompje cadeau te doen, is met het Sprout potlood. In de groene capsule zitten zaadjes om een spar te laten groeien. Een echt kerstboompje!

 

        

 

 

Kerstgeschenken verpakking

Een goed kerstgeschenk begint bij een mooie verpakking. Onze houten kistjes met opdruk of tassen van groeipapier zijn een mooie basis voor je pakket. Je kunt de houten kisten laten bedrukken met logo of een full colour afbeelding. Ook kun je kiezen voor duurzame wijntassen of tassen van jute of katoen. Bekijk de pagina met geschenkverpakkingen voor alle opties.