• 2 mei 2022
  • leestijd 2 min.

Een gepersonaliseerd geschenkdoosje voor je bedrukte Dopper

Wil je je bedrukte Dopper in stijl weggeven? Bekijk dan eens de opties voor een gepersonaliseerd geschenkdoosje. Je kunt je eigen ontwerp full colour op het doosje laten bedrukken. Zo zorg je dat het echt jouw geschenk wordt waarmee je gegarandeerd indruk maakt!

Doppers personaliseren

Met een bedrukte Dopper (met logo, tekst of naam) heb je sowieso al een mooi geschenk. Maar je kunt het plaatje helemaal compleet maken met een gepersonaliseerd geschenkdoosje. Je ontvangt van ons het template, daarmee kun je dan aan de slag. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Dan kijken en denken we graag mee.  

 

Of je nu de Dopper Original, Dopper Insulated of Dopper Steel kiest, een geschenkdoosje is bij allemaal mogelijk. Hieronder vind je nog wat voorbeelden:

 

    

 

Dopper als duurzaam relatiegeschenk 

De Dopper is nog altijd een populair relatiegeschenk. Niet gek, vinden wij, want het is een stijlvolle fles met een prachtig duurzaam verhaal. Het gebruik van de herbruikbare Dopper maakt single-use flesjes overbodig. Elke fles voorkomt dat er 5 kilo wegwerpplastic in de oceaan belandt. Geef je 100 Doppers weg als relatiegeschenk? Dan voorkom je dus dat er 500 kilo plastic in de oceaan belandt. Je kunt dus écht impact maken.

 

Dopper zet zich volop in om het drinken van kraanwater te promoten en plasticvervuiling tegen te gaan. Dat doen ze niet alleen met de verkoop van de fles, maar ook met wereldwijde educatieprogramma’s, inspiratiecampagnes en drinkwaterprojecten.

 

Meer weten? Lees het verhaal van Dopper.