• 18 juli 2022
  • leestijd 2 min.

Greengiving genomineerd voor 'Online leverancier van het jaar 2022'

De vakjury van PromZ heeft Greengiving genomineerd voor de vakprijs 'Online leverancier van het jaar 2022'. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Het zou helemaal tof zijn als we de prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarom: stem je mee?

Deze prijs geldt binnen de branche van promotionele producten en relatiegeschenken als een belangrijke vakprijs en wordt al sinds 2003 uitgereikt. De genomineerde bedrijven worden door de vakjury beoordeeld op een 8-tal criteria, waaronder de aandacht voor MVO en de mate van vernieuwing en creativiteit.

 

Stem op Greengiving

Naast de beoordeling door de vakjury tellen ook publieksstemmen mee. Daarom doen we graag een beroep op jullie stem. Gun je ons deze mooie prijs? Stem dan mee via onderstaande link (beschikbaar tot 20 augustus)!

 

Ja, ik stem op Greengiving

 

LET OP: vergeet niet om je stem te bevestigen via de mail die je krijgt. Deze mail kan ook in je spambox binnenkomen.

 

Initiatiefnemer van de prijs is PromZ, een platform voor actiemarketing en promotionele producten en diensten. De vakprijs wordt ook ondersteund door PPP, de branchevereniging voor distributeurs en leveranciers van promotionele producten, relatie- en kerstgeschenken. De winnaar van de prijs wordt bekendgemaakt tijdens de Leveranciersdagen op 7 september.