• 18 juni 2018
  • leestijd 5 min.

Zo zag onze feestelijke open dag eruit!

Vrijdag 15 juni was het groot feest bij Greengiving: we hielden onze open dag! Op deze prachtige dag konden leveranciers, relaties en familieleden ons nieuwe pand komen bewonderen. Als kers op de taart werd ook nog eens ons nieuwe logo onthuld. Het was een enorm succes die wel een terugblik verdient door middel van een blog!

 

We begonnen om vier uur ’s middags met koffie en een heerlijk Greengiving gebakje. Zie je het oude logo nog? Dat is waarschijnlijk een van de laatste keren dat je ‘m ziet… De leuke retro koffieauto van Fortune zorgde voor overheerlijke koffie en iedereen smulde van de gebakjes: de sfeer zat er gelijk goed in!

 

Om vijf uur begaf iedereen zich naar de voorkant van het pand waar de onthulling van het logo plaats zou vinden. Florus gaf een prachtige speech en daarna was het aftellen voordat het doek van het logo werd afgetrokken. Vervolgens werd er natuurlijk getoost met een heerlijk glaasje champagne. De twee voorgangers van het huidige logo werden ook nog tentoongesteld, waardoor je goed kunt zien dat de overgang van nu een stuk subtieler is dan die van het eerste naar het tweede logo! We vonden het dan ook belangrijk om de herkenbaarheid te houden, ook al is het logo een stukje hipper en strakker geworden.

 

Na het formele gedeelte was iedereen vrij om rond te kijken. De bureaufiets en de schommelstoel op kantoor werden maar al te graag uitgeprobeerd! In het pand stond ook Dopper met een kraampje waar je heerlijke watercocktails kon tappen. Het leukste was natuurlijk dat dit kon met echte Greengiving Doppers die je vervolgens ook mee mocht nemen. Naast Dopper stond ook Senz® klaar om met een windgenerator te bewijzen dat de stormparaplu’s zelfs windkracht 10 aankunnen! Hierbij werden foto’s gemaakt waarvan de leukste een Senz® stormparaplu wonnen. En terwijl de volwassenen volop zaten te netwerken konden de kinderen zich heerlijk uitleven op het springkussen.


Eerlijk is eerlijk, als er iets belangrijk is op een evenement als dit, is het de catering. En dát was goed geregeld! Overheerlijke patatjes, kipsateetjes en broodjes hamburger zorgden voor tevreden bezoekers. Ook met de drankjes zat het wel snor. Het heerlijke weer zorgde voor een uitstekende sfeer. Tot een uur of negen bruiste ons terrein van gezelligheid!

 

Toen de bezoekers weer naar huis gingen, kregen ze een leuke Greengiving goodiebag mee met wat leuke gadgets erin, waaronder een heerlijk Tony’s Chocolonely reepje. Gezien de positieve reacties was de open dag een daverend succes en wij zijn dan ook erg tevreden over hoe het gelopen is. Om het feest af te sluiten maakten we nog even een teamfoto bij het nieuwe logo, een klein beetje trots op iedereen die aan deze prachtige dag heeft meegewerkt!