Opvouwbare waterflesjes

Opvouwbare waterflesjes; perfect alternatief voor de PET flesjes. Opvouwbare waterflesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren. U kunt ze bestellen in het rood, blauw en groen. De waterflesjes zijn voorzien van een karabijnhaak. Deze opvouwbare waterflesjes geven u de mogelijkheid om uw kraanwater overal mee naar toe te nemen. Na gebruik zijn ze makkelijk op te rollen en mee te nemen.

 

Heeft u nog vragen over de opvouwbare waterflesjes bedrukt met uw logo? Neem dan contact met Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.

Sorteer op
+

Opvouwbare waterflesjes

meest verkocht | 9 verschillende kleuren

bekijk product Vanaf € 0,58 per stuk

Opvouwbaar waterflesje

bedrukt v.a. 50 stuks | BPA vrij

bekijk product Vanaf € 0,68 per stuk

Opvouwbare waterfles 400 ml

met karabijnhaak | inhoud 400ml

bekijk product Vanaf € 0,88 per stuk

Opvouwbare drinkfles Samy

inhoud 480 ml | diverse kleuren

bekijk product Vanaf € 1,02 per stuk

Opvouwbare waterfles groot

verschillende kleuren | inhoud 600 ml

bekijk product Vanaf € 1,31 per stuk

Opvouwbare waterflesjes bedrukken

Opvouwbare waterflesjes zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. U kunt het flesje in verschillende kleuren laten bedrukken. Vanaf 3000 stuks is het mogelijk om het complete flesje naar wens te bedrukken.

Waterflesjes bedrukken

Naast onze opvouwbare waterflesjes kunnen wij ook andere waterflesjes leveren met bedrukking. Zoals bijvoorbeeld De Dopper. Met deze flesjes steunt u een drinkwater project in Simavi. Help het milieu en steun een goed doel.

 

Heeft u nog vragen over de opvouwbare waterflesjes bedrukt met uw logo? Neem dan contact met  Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.