Opvouwbare waterflesjes

Een herkenbaar probleem: flesjes die eigenlijk teveel ruimte innemen als ze leeg zijn. De oplossing? Opvouwbare waterflesjes. Ideaal voor onderweg, tijdens de picknick of bij de survival. Na gebruik zijn ze gemakkelijk op te rollen en mee te nemen. Ze besparen dus een hoop ruimte in de tas. Laat de flesjes bedrukken met uw logo en het plaatje is compleet. 

Filteren

Opvouwbare waterfles 400 ml

met karabijnhaak | inhoud 400ml

Vanaf 23 juni

Vanaf

1,06

Opvouwbare drinkfles - met bedrukking

meest verkocht | 11 verschillende kleuren

Vanaf 21 juni

Vanaf

0,60

Opvouwbaar waterflesje

bedrukt v.a. 50 stuks | BPA-vrij

Vanaf 21 juni

Vanaf

0,64

Opvouwbare waterfles groot

verschillende kleuren | inhoud 600 ml

Vanaf 23 juni

Vanaf

0,94

Nieuw

Waterfles met bamboedop

Vanaf 25 juni

Vanaf

3,16

Waterfles van Glas

530 ml | bamboe dop

Vanaf 25 juni

Vanaf

3,31

Nieuw

BE-O-Bottle

gemaakt van suikerriet | 500 ml

Vanaf 5 juli

Vanaf

7,83

Opvouwbare waterflesjes bedrukken

Met deze opvouwbare waterflesjes kunt u kraanwater overal mee naar toe te nemen. Ze zijn leverbaar in talloze kleuren, zoals rood, blauw, groen, geel, transparant, paars, oranje en zwart. De waterflesjes zijn voorzien van een karabijnhaak zodat ze makkelijk ergens aan vastgemaakt kunnen worden. Onze opvouwbare waterflesjes zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Ze hebben allemaal een sportdop, maar soms zit die er scheef op voor extra veel drinkgemak. Welk opvouwbare waterfles u ook bestelt, de ontvanger wordt er altijd blij mee verrast.

 

Waterfles met logo

Opvouwbare waterflesjes zijn uitstekend te bedrukken met uw logo en/of tekst. U kunt het flesje in een of twee kleuren laten bedrukken aan de voor- en achterkant. Naast onze opvouwbare waterflesjes kunnen wij natuurlijk ook andere bedrukte waterflessen leveren, zoals de Dopper of de Retulp fles, met allebei een prachtige missie om single-use plastic tegen te gaan. Welke fles u ook kiest, bij Greengiving zijn ze allemaal duurzaam en milieuvriendelijk. Perfect als relatiegeschenk dus!

 

Heeft u nog vragen over Opvouwbare waterflesjes? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl