Papieren tassen plat hengsel

Bedrukte papieren tassen met een plat hengsel zijn een veelgevraagd product bij Greengiving. De tassen zijn perfect om ingezet te worden bij promotieacties en zeker ook inzetbaar als vervanger van de plastic tas. Door de kleine afnamemogelijkheid zijn deze papieren tassen met opdruk ook zeer geschikt voor de kleinere ondernemers. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Sorteer op

FSC Papieren tas bruin

FSC gecertificeerd | 32 x 17 x 27 cm

bekijk product Vanaf € 0,52 per stuk

Papieren tas klein | A5

plat hengsel | 22 x 10 x 28cm

bekijk product Vanaf € 0,37 per stuk

Papieren tas | middel A4

plat hengsel | 26 x 12 x 35cm

bekijk product Vanaf € 0,34 per stuk

Papieren tas groot | DIN A3

plat hengsel | 32 x 17 x 43 cm

bekijk product Vanaf € 0,36 per stuk

Gerecyclede papieren tas

groot | 32 x 11 x 42 cm

bekijk product Vanaf € 0,98 per stuk

Papieren draagtas groot

v.a. 5000 stuks | 32 x 17 x 43 cm

bekijk product Vanaf € 0,24 per stuk

Papieren draagtas middel

v.a. 5000 stuks | 26 x 12 x 35 cm

bekijk product Vanaf € 0,19 per stuk

Papieren draagtas klein

v.a. 5000 stuks | 22 x 11 x 28 cm

bekijk product Vanaf € 0,17 per stuk

Papieren tassen vanaf 100 stuks 

U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor papieren tassen met een bedrukking in een oplage vanaf 100 stuks. Wij kunnen de papieren tassen bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. De papieren tasjes met een plat hengsel hebben door onze zorgvuldig geselecteerde import en bedrukfaciliteiten een extra hoge kwaliteit en een concurrerende prijs.  

Verschillende formaten papieren tassen 

Papieren tassen met een plat hengsel zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen op Greengiving.nl. Of u nu een klein tasje in A5-formaat wilt, een middelgrote tas met A4-formaat of een extra grote A3-formaat tas, wij hebben het allemaal voor u. Ook hebben we het formaat van een snacktas en zelfs een volledig gerecyclede tas! Zo weet u zeker dat u milieubewust bezig bent. Sowieso is de keuze voor een papieren tas al en duurzame keuze, waardoor u ook een stukje maatschappelijke bewustheid uitstraalt richting uw klanten. De meeste tassen zijn verkrijgbaar in wit en bruin en zijn te bedrukken met uw eigen logo of tekst in een of twee PMS-kleuren.  

Online bestellen van kleine aantallen papieren tassen 

Een offerte opvragen of direct bestellen is eenvoudig mogelijk op Greengiving.nl. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de bedrukte papieren tassen met logo eruit komen te zien. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Op de door u gekozen datum wordt uw bestelling afgeleverd. 

  

Nog vragen over papieren tassen bedrukt met uw logo in een kleine oplage? Bel dan Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.