• 20 april 2021
  • leestijd 3 min.

9 trendy nieuwe kleuren voor de Dopper Original

Het is weer tijd voor een Dopper nieuwtje! Nou ja, nieuwtje, het valt meer in de categorie groot nieuws. Vanaf vandaag is de Dopper Original namelijk verkrijgbaar in maar liefst 9 prachtige nieuwe kleuren. Dopper pakt het groots aan. Lees snel meer in deze blog!

Voor wie de Dopper nog niet kent: een iconische waterfles met een strak design die bestaat uit drie kenmerkende delen. Met deze fles wil Dopper onze oceanen redden; de plastic soep in onze oceanen tegengaan en het gebruik van single-use plastics voorkomen. Een Dopper voorkomt dat 40(!) wegwerpflessen in onze oceanen belanden. Alle reden dus om een Dopper te gebruiken of als relatiegeschenk weg te geven. 

 

Nieuwe kleuren

Terug naar de nieuwe kleuren. Je kunt ze verdelen in drie series: Back to Nature, Deep Blue Sea en Neon Night. Elke serie bestaat weer uit drie kleuren.  

  • Back to Nature (foto 1): Harvest Sun, Woodland Pine en Dutch Dune 

  • Deep Blue Sea (foto 2): Pacific Blue, Dark Spring, Cosmic Storm 

  • Neon Night (foto 3): Tidal Teal, Funky Fuchsia, Moody Mint 

             

 

Dopper Original als relatiegeschenk

Wil jij jouw team of zakenrelaties verrassen met de nieuwste Dopper? Als attentie, bedankje of blijk van waardering? Bestel de Dopper Original nu snel in onze webshop. Hij al leverbaar vanaf 30 stuks. Je kunt kiezen voor een full colour bedrukking of een bedrukking in 1-3 kleuren.  

 

Join the Wave

Wil je daarnaast op een andere manier bijdragen aan de missie van Dopper? Sluit je dan aan bij Join the Wave. Dit is een verklaring die je ondertekent waarbij je belooft dat je geen wegwerpwaterflessen meer gebruikt en altijd je herbruikbare fles meeneemt. In 2020 heeft Greengiving zich ook bij deze Dopper Wave aangesloten. Lees er alles over in deze blog