• 1 oktober 2018
  • leestijd 4 min.

Goed voorbereid de herfst in met deze relatiegeschenken

Wat altijd erg goed werkt bij relatiegeschenken, is om in te spelen op de seizoenen. En aangezien we alweer de herfst ingerold zijn, willen we in deze blog graag laten zien wat Greengiving te bieden heeft aan herfstartikelen. Met deze handige én duurzame relatiegeschenken kun je zeker scoren!

1. Thermosfles/beker van bamboe

Deze thermosfles en reisbeker zijn niet alleen handig en mooi, maar ook heel duurzaam. Ze zijn namelijk gemaakt van bamboe, wat erg duurzaam en biologisch afbreekbaar is. Door middel van deze beker blijven de warme dranken van je relaties en klanten goed op temperatuur. Bedrukken of graveren kan op de fles of op de dop, dus reclame maken is geen probleem met deze duurzame en herfstige weggever!

 

2. Senz° stormparaplu

In een gemiddelde Nederlandse herfst zijn regen en wind volop aanwezig. Tegen die beide heeft Senz° een oplossing: de stormparaplu. Een Senz° stormparaplu bedrukt met je persoonlijke design zorgt ervoor dat je relaties tijdens en na elke bui blij aan je denken! De paraplu is het ideale opvallende én bruikbare relatiegeschenk die windstoten van tot wel 100 km/u aankan.

 

3. Tulpenbollengeschenk

Wat is hét geschenk van een bloeiend en groeiend bedrijf? Bloembollen natuurlijk! In het bijzonder tulpenbollen zijn heel geschikt voor de herfst, omdat we die alleen van augustus t/m december verkopen. Wanneer je relaties ze in de herfst in de grond stoppen, ontkiemen ze in de lente, waardoor er een bloeiende herinnering aan jouw bedrijf ontstaat.

 

4. Katoenen sweater

Brrr.. koud! Je klanten en relaties verdienen zeker wat warmte in de vorm van een heerlijke sweater of hoodie. Onze vesten zijn unisex en in verschillende maten verkrijgbaar. Bedrukt met tekst of logo is het ook nog eens een uitstekend middel om reclame mee te maken! Bovendien is het een goed teken wanneer je je relaties aanspoort om zich ook in huis warm aan te kleden. Zo kan de verwarming een graadje lager, wat natuurlijk weer goed is voor het milieu.